MOVEX ELEKTROLYYTTIJUOMAJAUHE ENERGY 20 ANNOSPUSSIA

Movex Elektrolyyttijuomajauhe Energy sisältää vitamiineja, elektrolyyttejä, fruktoosia ja makeutusainetta. Appelsiinin ja greipin makuinen Movex Energy on helppo pitää mukana ja sopii nautittavaksi vaikkapa lämpiminä kesäpäivinä tai työpäivän aikana. Movex Energy on vähäkalorinen ja vegaaninen. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa. Magnesium, C- ja B6-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Pakkauskoko:
20 ANNOSPUSSIA
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
10,50 €
1 annospussi päivässä.

null

Fruktoosi, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit, natriumkloridi, kaliumkloridi, C-vitamiini, väri (punajuuriväri), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (sukraloosi), niasiini, pantoteenihappo, B12-vitamiini, B6-vitamiini, riboflaviini. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
120mg C-VITAMIINI: ASKORBIINIHAPPO
1.4mg B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
16mg B3-VITAMIINI: NIASIINI
2.8mg B6-VITAMIINI
5mikrog B12-VITAMIINI
6mg B5-VITAMIINI: PANTOTEENIHAPPO
100mg MAGNESIUM: MAGNESIUMSITRAATTI
2428mg FRUKTOOSI
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten
ulottumattomissa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

20 pussia.