MOVEX ELEKTROLYYTTIJUOMAJAUHE SPORT 14 ANNOSPUSSIA

Movex Elektrolyyttijuomajauhe Sport sisältää vitamiineja, elektrolyyttejä, BCAA-aminohappoja, fruktoosia ja makeutusainetta. Sitruunan makuinen Movex Sport on helppo pitää mukana ja sopii nautittavaksi vaikkapa liikuntaa harrastaessa. Movex Sport on vähäkalorinen ja vegaaninen. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa. Magnesium, C- ja B6-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Pakkauskoko:
14 ANNOSPUSSIA
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
12,50 €
1 annospussi päivässä.

null

Fruktoosi, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), natriumkloridi, kaliumkloridi, luontainen aromi, C-vitamiini, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (sukraloosi), niasiini, emulgointiaine (rasvahappojen sakkaroosiesterit), pantoteenihappo, B12-vitamiini, B6-vitamiini, riboflaviini.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
120mg C-VITAMIINI: ASKORBIINIHAPPO
1.4mg B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
16mg B3-VITAMIINI: NIASIINI
2.8mg B6-VITAMIINI
5mikrog B12-VITAMIINI
6mg B5-VITAMIINI: PANTOTEENIHAPPO
100mg MAGNESIUM: MAGNESIUMSITRAATTI
1250mg L-LEUSIINI
625mg L-VALIINI
625mg L-ISOLEUSIINI
2428mg FRUKTOOSI
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

14 pussia.